O podjetju FERALL

Pokličite nas

031 721 920

Kdo smo?

Podjetje FERALL, Alen Ferš s.p., s sedežem na naslovu Draženci 48d, 2288 Hajdina se ukvarja z dobavo in montažo prezračevalnih sistemov, klimatskih naprav, IR panelov, elektroinštalacij ter drugih manjših popravil. Na podlagi priporočil proizvajalcev in naših izkušenj vam svetujemo pri investiciji, kar za vas pomeni optimalen sistem glede na finančni vložek.

Naše storitve bodo potekale strokovno in hitro. Odlikuje nas strokovnost, zanesljivost, individualni pristop, poprodajna dostopnost in skrb za stranko.

Kadar zaključimo projekt, ki nam je bil zaupan, nam je v največje veselje, da smo tako mi, kot investitor zadovoljni.

Stremimo k temu, da ne glede kako velik projekt izvajamo, le ta izvedemo brezhibno in v dogovorjenih rokih. 

V podjetju FERALL, bomo kot zanesljiv izvajalec za vas na voljo tako preko telefona, kot na elektronskem naslovu ali na sedežu podjetja. 

Zavedamo se, da je predvsem splet preplavljen z raznovrstnimi informacijami, ki investitorje zmedejo in so si nasprotujoče. Podjetje FERALL sestavlja osebje in monterji, kateri se venomer usposabljajo z namenom, da so pri svojem delu kar se da strokovni.

Vse skupaj se začne z dobrim svetovanjem in predstavitvijo poameznih naprav ali komponent. Le tako boste vedeli, kaj boste pri investiciji pridobili in vnaprej vedeli stroške investicije. Menimo, da je to osnova za dobro poslovno sodelovanje.

Podjetje-FERALL

V vašem domu bivajte prijetno in brezskrbno

Številke govorijo same zase

0 +
Zadovoljnih strank
0
Delovnih izkušenj
0
Zaključenih projektov

V podjetju FERALL boste deležni storitev na najvišjem nivoju