FERALL logo 400x173 transparent

MITSUBISHI
KLIME

Zadovoljite se samo z najboljšimi

MITSUBISHI KLIME

Mitsubishi klime oziroma pravilneje Mitsubishi Electric klime spadajo v sam vrh klimatskih naprav tako za domačo, kot za profesionalno rabo. Klimatske naprave Mitsubishi Electric združujejo stilski dizajn in tehnično dovršenost na najvišjem nivoju. Osnovni namen klime je ohladiti prostor na željeno temperaturo, kar omogočajo danes že vse naprave. Prav tako ima že vsaka klima za domačo uporabo funkcijo ogrevanja. Z razvojem kompresorjev, ki so od klasičnih prešli v invertersko tehnologijo tako klime hladijo in grejejo zelo ekonomično.
Mitsubishi klime tako kot vsake druge za brezhibno delovanje potrebujejo brezhibno montažo s strani strokovno usposobljenih monterjev. Pri nas imamo v ponudbi klime z montažo, pri kateri ste upravičeni 9,5 % DDV in klime brez montaže. V slednjem primeru za vas velja splošna stopnja, in sicer 22% DDV. Prav tako je potrebno po sedaj veljavni zakonodaji, katero nadzira Tržni inšpektorat, zagotoviti montažo monterja, ki ima opravljen izpit za serviserja hladilne tehnike. Le tega je potrebno ob nakupu brez montaže vpisati pri prodajalcu klime.

Mnenja uporabnikov Mitsubishi klim

Ni mi žal, da sem izbrala Mitsubishi klimo. Je lepa in dobro deluje. Jo redko ugašam.
Petra Kovačič
Potrebovala sem klimo. Hitro sem se dogovorila, saj so mi znali pravilno svetovati. Ni mi žal, da sem izbrala podjetje Ferall.
Vesna Napotnik

MITSUBISHI KLIME ZA VSO LETO

Mitsubishi kime vas bodo ogrevale tako pozimi, kot v prehodnjih obdobjih. Seveda bo tudi hlajenje poleti za njih mačji kašelj